Text_2

Träning

Träna med oss – i grupp eller enskilt med personlig tränare

Tillsammans med en personlig tränare hittar du träningsglädje, variation, inspiration och engagemang till ditt nya friska jag. Oavsett vad målet med din träning är, så anpassar vi träningsupplägget utifrån just dina önskemål och förutsättningar. Vi skräddarsyr träningsprogram för alla behov, från nybörjare till avancerad nivå.

Din utveckling är viktig för oss. Därför jobbar vi tillsammans, gör regelbundna uppföljningar och sätter delmål. När du når dina mål är det viktigt att de goda nya vanorna lever kvar och att du har hittat rutiner för att behålla din nya livsstil.

Du får ett individanpassat träningsprogram med bilder och instruktioner för att kunna träna hemma mellan våra träffar.

Grupper

Är ni ett företag eller ett kompisgäng som vill träna tillsammans? c/o You fixar gärna ett inspirerande träningsupplägg utifrån era önskemål och förutsättningar.

Det är kul och givande att träna tillsammans. Utöver träningsresultat så skänker gruppträning även stor glädje. Vi stöttar och peppar varandra vilket ger engagemang och teamkänsla! Vi anpassar passen till både gruppens och individens förmåga och ser till att alla  får ut det mesta av varje träningstillfälle.

Löpgrupper

I vår löpskola går vi igenom:

  • Grundläggande löpteknik och löpskolning som tränar dig fram till ett bättre och mer löpekonomsikt löpsteg
  • Styrke- och koordinationsövningar för ett effektivare löpsteg
  • Löpintervaller där du lär dig hålla löptekniken i ett högre tempo och höja din syreupptagningsförmåga

Varje gång repeterar vi löptekniken och vi avslutar med sammanfattning och lite bra övningar att träna hemma på till nästa gång.

Max antal deltagare är 8 personer per kurs.

Anmäl ditt intresse redan idag! Så snart vi har en full grupp sätter vi igång!

Anmälan är bindande. Vid sjukdom eller skada kan kursavgiften återbetalas om den avbokas senast sju dagar innan kursstart (med läkarintyg).


Boka här