Text_2

Massage

Svensk klassisk massage

Njut av svensk klassisk massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning.  Förutom att ha en avslappnande effekt, stärker behandlingen även immunförsvaret och motverkar stress. Massage gör att blodgenomströmningen i musklerna ökar och bidrar till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig. Efter behandlingen kan du få bra tips och råd på hur du med små knep kan må ännu bättre i din vardag. Vi anpassar våra behandlingar efter dina behov.

Koppningsmassage

Koppningsmassage är en gammal beprövad behandlingsmetod där vi med hjälp av mjuka koppor i silikon skapar ett undertryck som lyfter upp bindväven i muskler och underhud. Detta främjar cirkulationen av blod, lymfa och vävnadsvätskor vilket hjälper till att transportera bort slaggprodukter i bindväven. Koppning kan med fördel kombineras med klassisk massage.

OBS! Koppning ska undvikas om du lider av hjärtproblem, har högt blodtryck, är astmatiker, diabetiker, strokepatient, gravid eller äter blodförtunnande medel. Koppningsmassage ges inte över ytliga blodkärl eller åderbråck.


Boka här