Referens företagskund, Motherland

Foto Motherland

Karin Lundqvist, delägare och senior brandstrategist, Motherland Brand & Design:

– Vi inledde hela hälsoprojektet med c/o You genom att samla våra 13 medarbetare till en introduktion. Presentationen gav insikter om vikten av helhetstänk för bra hälsa – bland annat sömn, fysisk aktivitet och kost – samt hur en hälsoutredning tillsammans med c/o You går till.

– Under tiden njöt vi av god och nyttig plockmat. Som avslutning gick vi tillsammans ut i parken för aktiviteter och övningar. Efter denna uppstart var alla peppade och med på både syfte, upplägg och personliga möjligheter med satsningen.

– För vår del fyllde vi projektet med hälsotester för alla medarbetare, en personlig pott med aktivitetstimmar tillsammans med c/o You, massagetider, en mat-workshop och träningstillfällen både på och utanför kontoret.

– För oss i företagsledningen och ägargruppen känns det bra att ha fått upp hälsa högt på dagordningen. Möjligheten att själv styra innehåll och aktiviteter efter egna behov har varit uppskattat.

– Nu släpper vi inte taget om detta utan vill hålla satsningen levande. Det är snart dags för ett uppföljande hälsotest. Var och en får en egen återkoppling som naturligtvis inte visas för någon annan. Däremot får vi en genomgång tillsammans med c/o You som visar hur vi som kollektiv har utvecklats sedan sist. Vi kommer också att regelbundet fortsätta med gemensamma temaaktiviteter med fokus på till exempel mat och träning.

– Jag är imponerad av c/o You´s arbetssätt, och jag gillar att då och då få en påminnelse. I vardagen är det så lätt att bara köra på som vanligt och falla in i gamla ovanor.

 

 

Referens privatkund

Foto Jennie

Jennie Thorén Johnson, Hammarö:

– Jag har fått konkret och inspirerande hjälp för att komma igång med min träning och att äta mer sunt. Carola Kärrberg har verkligen blivit min personliga inspirationskraft. Förutom att vi har tränat tillsammans så har hon gett mig träningsprogram som passar mina behov och min livssituation och lärt mig bra övningar.

– Hon har fått mig att förstå vikten av att träna regelbundet och justera kosten utan att banta och utan att välja bort det goda. Hon har varit lyhörd och har hittat rätt nivå för att peppa mig. Precis den motivation som jag behöver av en personlig tränare!

– Jag fick sätta egna mål och på bara några månader lyckades jag springa ett 5 km-lopp under 30 minuter. Jag har också blivit av med sötsuget och minskat tre kilo i vikt.

– Nu fortsätter jag med min konditionsträning och sundare kosthållning. Jag vill dessutom få in styrkeövningar som rutin på samma sätt. Jag bokar också regelbunden massage hos c/o You.

 


Boka här